65 JAAR PVC-U Campagne

 

 

65 jaar PVC-U Piping Systems door Georg Fischer. Een echte mijlpaal.

Dit jaar in 2020 vieren we het 65 jarig jubileum van onze partner Georg Fischer: In 1955 startte onze partner Georg Fischer met de productie van PVC-U leidingensystemen, welke tot op de dag van vandaag de industriële standaard zijn.

Om de ideale lijmverbinding te kunnen garanderen ontstond er een samenwerking tussen Henkel en Georg Fischer welke tot op de dag van vandaag voortduurt! De Tangit PVC-U lijm was het gevolg. De oplosmiddelen in de PVC-U lijm lossen het PVC op, waarna het verdampt. Dit garandeert één homogeen geheel en één continue PVC-verbinding.

 

 

 

Tangit Rapid

Lekkages in het PVC-U leidingsysteem? Geen paniek! Dan is het goed om te weten dat er Tangit Rapid bestaat. Tangit Rapid hardt 4 keer (!) sneller uit (4 bar/uur) dan een gewone PVC-U lijm. Uw productieproces is na een spoedreparatie dus weer snel opgestart. Bovendien is de Tangit Rapid volledig oplosmiddelenvrij en heeft een hogere viscositeit dan andere lijmsoorten, zodat het makkelijker te verwerken is. Bekijk de onderstaande video voor hoe Tangit Rapid werkt:

 

 

GF Piping Systems

Altijd al benieuwd geweest naar hoe het er achter de schermen aan toegaat bij GF piping systems? Bekijk de onderstaande video voor een sneak-peak!